Salon Esprit

De beste aandacht voor je huid

Environ


Vitamine A is essentieel voor het ontwikkelen en behouden van een gezonde huid.  Samen met andere vitamines vormt het dan ook de essentie van Environ.  Hoe jong of hoe oud je ook bent, vitamine A is onmisbaar voor een gezonde huid.  Jammer genoeg wordt vitamine A afgebroken door licht en andere omgevingsfactoren en heb je er vaak een tekort aan.  

Het Environ Ionzyme DF apparaat, het eerste apparaat ter wereld dat de kracht van intermitterende iontoforese en sonoforese op lage frequentie combineert, verhoogt doeltreffend de opname van de producten die tijdens de Environ gelaats- en lichaamsbehandelingen gebruikt worden. Dit leidt tot snellere en langdurig zichtbare resultaten.

Het unieke vitamine A-stappensysteem van Environ laat je huid geleidelijk wennen aan de hoge dosissen vitamine A die nodig zijn om je dagelijks tekort aan te vullen en je huid te voeden.  Zo blijft die gezond, sterk en soepel.  

 • Environ is de pionier in het gebruik van hoge effectieve dosissen vitamine A en antioxidanten.
 • De producten zijn geschikt voor alle huidtypes, elke leeftijd en elk geslacht.
 • Elk product wordt langdurig onderworpen aan klinische testen door dr. Fernandes en zijn team en door onafhankelijke medewerkers. De doeltreffendheid en veiligheid ervan zijn bijgevolg bewezen.
 • Het Environ gamma is wereldwijd een van de zeldzame huidverzorgingslijnen die beschikken over eigen, steriele productiefaciliteiten, gespecialiseerde chemici en toptechnologie.
 • Aangezien de huidverzorgingsproducten van Environ effectieve ingrediënten bevatten en er zo weinig mogelijk bewaarmiddelen worden gebruikt, worden de producten verpakt in speciale flesjes of tubes die hen beschermen tegen licht en lucht.
 • Bepaalde producten zijn gecertificeerd door het prestigieuze Swiss Vitamin Institute, dat erover waakt dat de hoogste productienormen worden gehandhaafd.
 • Environ neemt huidverzorging ernstig. Daarom worden de Environ huidverzorgingsspecialisten intensief opgeleid, zodat ze in staat zijn een correcte huidanalyse uit te voeren en juist advies te verstrekken. Environ won al meerdere keren de Professional Beauty Award voor ‘de beste trainingen’.

 

Als uw huid een topprioriteit is en u bent op zoek naar de ultieme non-chirurgische verzorging, dan is Environ echt iets voor u.
ENVIRON® Skin Care biedt een gamma aan van hoogst kwalitatieve huidverzorgingsproducten voor gelaat en lichaam. De high-tech formules bevatten ingrediënten waarvan de doeltreffendheid wetenschappelijk bewezen is. Deze formules werden samengesteld op basis van de nieuwste ontwikkelingen in anti-verouderingsonderzoek.

Bovendien past elke formule zich perfect aan ieders huid aan.

Therapeutisch correcte concentraties van vitamine A, anti-oxidanten, alfa hydroxyzuren (AHA's), adaptogenen en peptiden, alsook zonbescherming, staan garant voor een effectieve en reële oplossing voor elk huidtype en huidprobleem.

De ENVIRON® producten werden speciaal onwikkeld door plastisch chirurg Dr. Desmond Fernandes Zuid-Afrikaans cosmetoloog en plastisch chirurg met wereldfaam, om onze huid te beschermen tegen de invloeden van buitenaf. Sinds 20 jaar doet hij intensief onderzoek op het gebied van de huidfysiologie. Hij maakte geschiedenis door als eerste vitamine A in hoge effectieve dosissen te verwerken in huidverzorgingsproducten.

Het productenassortiment bestaat uit acht huidverzorgingssystemen met meer dan 40 producten. In meer dan 50 landen staan schoonheidsspecialisten, plastische chirurgen en dermatologen voor 100% achter de ENVIRON® filosofie.


Environ behandelingen in de salon: 
Environ Discovery 75 minuten (enkel eerste behandeling) €69

Tijdens deze eerste gelaaatsbehandeling wordt na een complete en grondige huidanalyse de huidconditie exact bepaald, persoonlijk advies gegeven en in overleg een behandelingsplan opgesteld. Een perfecte huidanalyse voor een perfecte behandeling!

Environ Ionzyme DF Behandelingen (inclusief de benodigde peel/serums)

 • Environ Intensive 90 minuten €120

Deze ultieme Environ® gelaatsbehandeling verhoogt aanzienlijk het indringen van de actieve ingrediënten met onmiddellijk zichtba re resultaten.Met de unieke Ionzyme® DF probe wordt tijd gespendeerd aan elke zone en aandacht gegeven aan elke huidconditie. Daarna geeft een opnamebevorderend masker resultaten die voor zich spreken. Voor wie alleen het beste wil!

 • Environ Focus 70 minuten €85

Deze doelgerichte gelaatsbehandeling legt de focus op twee belangrijke probleemzones met de Ionzyme® DF probe en pakt de belangrijkste huidproblemen rechtstreeks aan. Daarna zorgt een opnamebevorderend masker voor resultaten op het volledig gelaat.
De alliantie voor een stralende huid!

 • Environ Essential 55 minuten €75

Bij deze essentiële behandeling dringen de aangebrachte vitaminen heel snel en diep in de huid. Met de unieke Ionzyme® DF probe wordt tijd gespendeerd aan elke zone en aandacht gegeven aan elke huidconditie. Voor wie de essentie zoekt!

 • Environ Skin Renewal 75 minuten €99

Deze intense behandeling exfolieert zacht en hydrateert de huid. Ideaal voor vale, verstopte huid, puistjes en littekens en zonbeschadigde huid. De combinatie van peeling en vitaminen vernieuwt en verfrist de huid. De ware oppepper voor uw huid!

 • Environ Lunchtime treatment 15 minuten  vanaf €35

Deze korte maar intensieve behandeling focust op een specifiek huidprobleem op een specifieke huidzone. Deze behandeling is ideaal
wanneer de tijd van de klant beperkt is. Voor een zichtbaar resultaat op korte termijn adviseren we deze behandeling in kuur, in combinatie met de Environ Roll-CIT/Focus-CIT en de Environ producten voor thuisgebruik en.
Maximum resultaat, in minimum tijd!

Environ behandelingen zonder DF ionzyme apparaat:

Express (30 min.)€ 45                                                                                                                         

Een kennismaking met de weldaden van de Environ vitaminen voor de actieve vrouw met weinig tijd.

Purifying (60 min.)€ 60

Tijdens deze diep-reinigende behandeling worden onzuiverheden en comedonen verwijderd. De wetenschappelijk geavanceerde producten exfoliëren zacht, hydrateren en verfrissen de huid.

Peel (60 min.) kort€ 66   compleet €78

De Environ Peelingkuur (3 tot 6 behandelingen) verbetert de structuur en uitstraling van de huid. Poriën, pigmentvlekken en rimpels worden minder zichtbaar. De huid voelt steviger en beter gehydrateerd aan. De opname van de vitaminen wordt verhoogd.

Vital (75 min.)€ 78

Deze doeltreffende behandeling combineert vitamine A en krachtige antioxidanten die helpen bij het herstel van de celfuncties. Uw huid ontspant wordt zacht, jeugdig en stralend.

Optimum (75 min.)€ 82

Door werking van peeling en vitaminen wordt de huid gladder, zachter en zichtbaar jonger.