Salon Esprit

De beste aandacht voor je huid

Injectables 

Arts Robin Ernsting is 24 juni en 29 juli 2019 weer aanwezig in de salon.
Plan hier uw afspraak of stuur ons een mailtje met de gewenste tijd.


Elke twee maanden heeft Dr. Robin Ernsting bij ons spreekuur, vrijblijvend en kosteloos kunt u bij hem terecht voor advies. Ook zijn behandelingen met o.a. veilige tijdelijke fillers en botox mogelijk. De jarenlange ervaring en prachtige natuurlijke resultaten zijn reden geweest Dr. Ernsting uit te nodigen in Salon Esprit.

Robin Ernsting heeft geneeskunde gestudeerd in het AMC te Amsterdam. Hij is in 1995 afgestudeerd als arts en heeft aansluitend aan de opleiding veel klinische kennis en ervaring opgedaan op de afdeling vaat- en cosmetische chirurgie van het AMC. Robin Ernsting werkte nauw samen met vaatchirurgen in het onderzoek naar aangeboren vaatafwijkingen (malformaties) in het gelaat.

Dr. Ernsting blijft door continue bijscholing op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technieken.

Dr. Robin Ernsting is lid van de Nederlandse Vereniging van Cosmetische Geneeskunde en heeft jarenlange ervaring met injectables. In 2002 is Robin Ernsting geregistreerd als specialist onder het BIG nummer 59044586801.Dokter Robin van Dutchinjectables is werkzaam als solistisch werkende professional bij Salon Esprit. (www.dutchinjectables.nl)

Bent u geïnteresseerd? Dan heeft u de mogelijkheid om met Dr. Robin Ernsting een vrijblijvend intake gesprek te voeren. Aan dit consult zijn geen kosten verbonden. Afhankelijk van de behandeling kan direct na het intakegesprek ook een behandeling plaatsvinden.

Voor een eerlijk en mooi resultaat tegen scherp tarief!


Behandelingen

Uit veiligheid werkt Dr. Robin enkel en alleen met tijdelijke afbreekbare producten. De injectables zijn onder te verdelen in botox enerzijds en fillers / anderzijds. Deze producten geven resultaat met een duur variërend van 3-6 maanden voor de botox, tot 1 à 1,5 jaar voor de fillers en soms wel oplopend tot 2 à 3 jaar voor sommige vulmiddelen.

Botox wordt voornamelijk gebruikt om mimiekrimpels van de bovenste gelaatshelft (frons-, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes) te verminderen. Ook kunnen we met botox subtiel de wenkbrauwen liften.

Voor heel specifieke indicaties wordt het soms ook op andere plaatsen in het gelaat toegepast. Het effect houdt 3-6 maanden aan.Botox wordt niet alleen gebruikt om mimiekrimpels te verminderen of voor te zijn, ook kun je met botox de zenuw-zweetklierovergang blokkeren. Ideaal voor mensen die last hebben van overmatig transpireren onder de oksels! Voor de duur van 3-9 maanden zijn de oksels dan (zo goed als) droog. Een kleine behandeling, maar heel effectief en veilig! 

Vulmiddelen zijn, desgewenst ook in combinatie met botox, voor allerlei indicaties te gebruiken; variërend van storende bovenliplijntjes, een diepe neuslippenplooi, afhangende mondhoeken, tot slaaplijnen, wanglijnen, volume van de lippen en volumeherstel van het gelaat.


Liquid Facelift

is een op maat gesneden combinatie van fillers en innovatieve opvultechnieken. Een gerichte aanpak met kleine en veilige ingrepen, waarbij een natuurlijk resultaat voorop staat.

De liquid facelift bestaat uit vier elementen met elk een specifieke aanpak. Uw gezicht bepaalt, welke behandelingen nodig zijn voor een mooi resultaat.

  1.  Relaxeren: mimiek in balans. Een (te) sterke mimiek geeft een negatieve, ontevreden, bezorgde of boze uitdrukking. Het ontspannen van bepaalde spiertjes met Botox® herstelt het natuurlijke evenwicht in de spierwerking en geeft daarmee rust en balans
  2. Het opvullen van rimpels en lijntjes, bijvoorbeeld een neus/lippenplooi verzachten, of die vervelende lipsticklijntjes verminderen of afhangende mondhoeken opwippen voor een vriendelijke positieve look.
  3. Het herstellen van contouren en vorm samen met het herstellen van het volume in je gezicht op precies de juiste plek, zoals het terugbrengen van een gladde kaaklijn en jeugdige rondingen in het gezicht. De oneffenheden verdwijnen en hiermee ook een vermoeide, zorgelijke en ouwelijke uitdrukking.
  4. Revitalisatie van de huid voor het verbeteren van een grauwe, doffe huid.

 Zo wordt de behandeling uitgevoerd

Voor hij een behandeling uitvoert, overlegt dokter Robin tijdens een eerste consult met u wat de Liquid Facelift specifiek voor u zal betekenen. Hij kijkt naar uw gezicht, naar uw mimiek en uw uitstraling en bespreekt met u wat hij als beste behandeling voor u ziet. Waar de filler aangebracht zal worden en wat het effect daarvan zal zijn. U krijgt instructies mee voor vooraf en na de behandeling en er wordt een afspraak gemaakt voor de behandeling.

De daadwerkelijke behandeling zal gemiddeld 20 minuten duren. U neemt plaats in de behandelstoel en afhankelijk van de plaats waar de injectables aangebracht worden, en afhankelijk van uw gevoeligheid, kan eerst een verdoving worden aangebracht. Na de behandeling kunt u meteen weer naar huis of naar het werk, u hebt geen begeleiding nodig. Er kunnen wat  zwellingen of een kleine bloeduitstorting ontstaan. Het behandelde gezicht is wat gevoelig. Bij eventuele napijn is het nemen van paracetamol afdoende.