Over

Salon Esprit – Karin de Kriek- Stivas / Cidesco gediplomeerd lid

Anbos, Acne-specialist, PMU specialist

Salon Esprit is inmiddels een vertrouwd gezicht in Lienden. Stijlvol, professioneel en gespecialiseerd in het optimaliseren en verbeteren van de conditie van uw huid.

Wij onderscheiden ons door onze uitgebreide kennis, ervaring en een breed scala van behandeltechnieken met geavanceerde apparatuur en producten. De huidverzorgingsproducten die wij gebruiken en adviseren voor thuisgebruik, hebben vele awards gewonnen. Ze zijn op natuurlijke basis, vrij van parabenen en stimuleren het zelfherstellend vermogen van de huid.

Ieder mens is anders, iedere huid vraagt een eigen benadering en geen enkel merk is geschikt voor elk huidtype.  Omdat we iedereen optimaal resultaat willen bieden, beschikken we voor zowel behandel- als thuisproducten over de beste resultaatgerichte, gezonde en verantwoorde merken cosmetica en cosmeceuticals.

We volgen alle ontwikkelingen op de voet en adviseren u altijd met up-to-date kennis van de nieuwste innovaties.

Onze kracht zit hem in de kennis van huid en cosmetische ingrediënten. Dat lijkt zo voor de hand liggend maar dat is het helaas niet.  Bij ons bent u in goede handen en het resultaat van de behandelingen spreekt voor zich. We zijn ervan overtuigd; we bieden de beste aandacht voor uw huid.