Salon Esprit

De beste aandacht voor je huid

Maak direct uw afspraak online.

VAN 10 tot en met 14 augustus is de salon gesloten. Producten afhalen en afspreken bij Ivy kan op vrijdag 15 aug en 7 augustus wel gewoon. Karin is er weer vanaf  17 augustus.🌞Ieders gezondheid staat bovenaan. Vanwege Corona  worden andere  hygiënemaatregelen  genomen in de salon. Dit zijn door het RIVM Covid 19 voor schoonheidssalons  opgelegde regels waaraan wij ons dienen te houden.

  • Klanten  met (lichte) klachten moeten thuis blijven (neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging (tot 38° C), koorts (vanaf 38° C) en of benauwdheidsklachten).
  • Komt u  precies op tijd? . Niet te vroeg maar ook niet te laat. Maximaal 5 min voor de afspraak zodat u niet hoeft te wachten in de ontvangstruimte. In de wachtruimte kan worden voldaan aan de 1,5 meter afstand.
  • De klant komt alleen naar de salon. Heeft een klant begeleiding nodig, dan mag de klant 1 persoon als begeleiding meenemen (maar alleen na nadrukkelijke toestemming van de eigenaar).
  • Bij binnenkomst nemen we een korte intake af en bespreken we de gezondheidsregels inclusief de 1,5 meter afstand.
  • We geven  géén hand bij ontvangst.
  • Ik mag niet uw jas aannemen maar die dient u zelf op te hangen.
  • U dient na binnenkomst direct  handgel te gebruiken met alcohol (70%).(Ruim voldoende aanwezig)
  •  We geven  geen duo-behandelingen.
  • We dienen ons te beperken  tot de behandeling; we bieden u  geen koffie of thee aan en dienen  leesmateriaal uit de wachtkamer te verwijderen.

Agenda openen: klik hier

Nieuwe klant? kies in onze agenda voor " diverse behandelingen- intake nieuwe klant" .
Indien u direct behandeld wilt worden tijdens de eerste afspraak, dan kunt u dat in het opmerkingen veld vermelden. 

U kunt zelf een afspraak inplannen. Het is erg eenvoudig. Lukt het niet? Stuurt u dan een berichtje dan nemen we contact op.

Voor advies of producten testen, producten ophalen etc.  kadobonnen etc., bent u van harte welkom MAAR VANWEGE CORONA MAATREGELEN UITSLUITEND OP AFSPRAAK  EN VERVALLEN VOORLOPIG DE WEKELIJKSE INLOOPUREN OP VRIJDAGMIDDAG.
(natuurlijk zien we u altijd graag, en wilt u op een ander tijdstip iets ophalen of advies? Stuurt u dan een appje naar 06-14642686)

Maandag

10.30-15.00


Dinsdag

09.00-15.00

18.30-21.30

Woensdag

09.00-15.00


Vrijdag

09.00-15.00


Pedicure op vrijdag

09.00-16.30


De avonden staan altijd erg vol en kunnen om die reden niet online geboekt worden.

Niet zelf online plannen? Als u ons een mail stuurt met verzoek om een afspraak in te plannen mailen we u desgewenst de opties.

Nieuwe klanten

We nemen graag de tijd om u uit te leggen welke mogelijkheden we bieden om uw huid optimaal te behandelen.

Plan daarom eerst een (gratis) intakegesprek van een half uur.
Als u direct behandelt wilt worden kiest u voor "intake+ kennismakingsbehandeling". We overleggen dan tijdens de intake welke behandeling we doen. 

Om uw behandeling zo persoonlijk mogelijk te maken, boekt u bij ons tijd in.
Onze huidspecialist zal na aanleiding van een huidanalyse een gerichte behandeling binnen uw geboekte tijd en afgesproken kosten uitvoeren.