Acne behandelingen met Image Skincare

Image Skincare Acne facials en peelingen

Met de CLEAR CELL lijn behandelen we effectief acne, verminderen inflammatie en verwijderen we overtollig talg en wordt de acne huid intensief gereinigd.   De lijn bevat naast salicylzuur (kalmerend op talgproductie)  en glycolzuur (exfolierend en dus haalt verstoppingen weg) ook verzachtende bestanddelen en teatree (antiseptisch).

In de salon bestaat de eerste Image acnebehandeling na een uitgebreide intake, uit een acne-facial. Vervolgens gebruik je de producten thuis gedurende twee weken voordat we een acnepeeling (Acne Lift) kunnen uitvoeren. Er wordt gekeken naar de huidreactie om te bepalen hoeveel en welke producten en behandelingen ingezet kunnen worden. Natuurlijk altijd in goed overleg. Er zijn level 1 t/m 3 peelingen en die worden ingezet naar gelang de ernst en het verloop van de acne.

Na de behandeling voelt je huid droog en trekkerig aan. We geven je een product mee om te verzachten. Na  elke peeling of behandeling met zuren is het erg belangrijk je huid enorm goed te beschermen tegen de zon. Ook dat leggen we je graag uit.

Vaak zul je ook naar huis gaan met een Jane Iredale pure pressed powder, omdat je daar de roodheden enorm goed mee kunt kalmeren en verdoezelen, zonder dat het je huid verstopt.

We helpen je graag van je acne af, maak snel een afspraak, want binnen twee weken zul je al een enorm verschil zien.

We zijn acne-gespecialiseerd en je ontvangt veelal vergoeding vanuit je aanvullende zorgverzekering voor onze acnebehandelingen.