Dr. Baumann Behandelingen

Over Dr. Baumann


Wanneer je natuurlijke huidverzorging belangrijk vindt, kom je uit bij de Dr. Bauman natuurlijke huidverzorging producten, dit is huidverzorging van hoge kwaliteit. Deze natuurlijke huidverzorging wordt bereikt door een selectie van die natuurlijke ingrediënten die de gezondheid en de werking van de huid maximaal respecteren en versterken. Onder deze voorwaarden wordt de lijst van bruikbare ingrediënten zeer sterk ingekort  omdat vele synthetische, maar ook vele natuurlijke ingrediënten, niet werkzaam genoeg zijn om de beloofde of gewenste resultaten te kunnen verzekeren. Soms zijn ze zelfs schadelijk voor de huid. Een vakkundig juiste selectie is dan ook van groot belang voor de gezondheid en de schoonheid van jouw huid.

Baumann Cosmetic garandeert je een gezonde natuurlijke huidverzorging met maximale werking. Deze werking wordt doorgaans aangeduid als “anti-aging”. Oud worden we allemaal, maar het liefst wel met een gezonde mooie huid.  Jouw  verzorgingsproducten zijn de dagelijkse “voeding voor jouw huid”. Het is daarom erg belangrijke dat de samenstelling ervan gezond én doeltreffend is.

Waarom Dr. Baumann? 

 • De natuurlijke producten bestaan uitsluitend uit huideigen en huidvriendelijke stoffen, zoals hoogwaardige plantaardige oliën en vitaminen.
 • De natuurlijke producten zijn vrij van chemische conserveringsmiddelen, parfums en kleurstoffen en minerale oliën.
 • De natuurlijke producten bevatten geen dierlijke ingrediënten en worden niet op dieren getest.

Dr Baumann Behandelingen.


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus pellentesque pellentesque lacus, quis dictum mi luctus sit amet. Praesent sagittis augue eu nunc egestas malesuada. Mauris nec sapien et nibh dictum bibendum quis in dolor. Mauris non blandit nisi, a blandit libero. Vestibulum pretium efficitur orci sed commodo. Nullam dictum dictum vestibulum. Nam maximus aliquam libero at dignissim. Sed rutrum, purus vitae vestibulum euismod, urna nisi malesuada augue, vitae feugiat lectus ex eget enim. Suspendisse erat libero, euismod ut luctus eu, sagittis ut est. Maecenas molestie fermentum mauris, gravida fringilla elit viverra at. Mauris maximus sed justo vitae commodo. Suspendisse odio nibh, volutpat quis suscipit

Dr Baumann Producten


Dr. Baumann natuurlijke huidverzorging zijn producten die niet op dieren worden getest, ze bevatten geen conserveringsmiddelen, parabenen, parfum en schadelijke stoffen.

Wat is Bionoom?

Door een op feiten gebaseerde keuze zal u het risico op contactallergieën, vroegtijdige huidveroudering en/of essentiële tekorten zo goed als volledig kunnen uitsluiten en producten kunnen uitkiezen met een maximale werking.

Vaak gebruikte begrippen als “natuurcosmetica”, “hypoallergeen”, “dermatologisch getest”, “BDIH-gecertificeerd” (1) kunnen net erg misleidend zijn (2) omdat ook in zulke producten vaak:

 • Allergenen worden gebruikt waardoor de huid ziek kan worden.
 • Niet-werkzame ingrediënten worden gebruikt waardoor resultaten uitblijven
 • Essentiële ingrediënten ontbreken waardoor de huid tekorten kan oplopen.

Door het gebruik van zulke producten blijkt de huid dan na korte of langere tijd sneller te zijn verouderd, in plaats van langer mooi te zijn gebleven. Dat is natuurlijk net het tegenovergestelde van waar het product voor werd gekocht.

Om u een optimaal resultaat te kunnen garanderen ontwikkelde DR. BAUMANN COSMETIC de nieuwe en veel strengere ‘bionome’ kwaliteitscriteria. Bionome huidverzorging garandeert u een natuurcosmetica van zeer hoge kwaliteit waarbij de gerichte keuze van de ingrediënten de best mogelijke verdraagbaarheid en de best mogelijke werking verzekert.

 

Garanties Bionome Kwaliteits Criteria


 • Optimale verdraagbaarheid. Geen ingrediënten die in de dermatologie bekend staan als allergenen en een gezondheidsrisico kunnen inhouden.
 • Optimale doeltreffendheid. Door het maximaal gebruiken van de actiefste werkstoffen en het vermijden van ingrediënten zónder bewezen werking. Het product heeft daardoor een maximale werking.
 • Volledigheid van de samenstelling. Essentiële tekorten worden daardoor vermeden.
 • Optimaal op de huid afgestemd. Fijn en gezond huidgevoel door maximaal gebruik te maken van huididentieke, huidverwante en altijd huidvriendelijke ingrediënten.
 •  Milieuvriendelijk. Geen overbodige verpakking en schadelijke stoffen.
 •  Milieuvriendelijk. Geen overbodige verpakking en schadelijke stoffen.
 •  Diervriendelijk: Dierproefvrij en geen ingrediënten van gedode dieren.

Alle verzorgingsproducten van DR. BAUMANN COSMETIC beantwoorden aan de unieke en zeer strenge bionome kwaliteitscriteria. Ze zijn samengesteld uit enkel milde huideigen, huidgelijkende en huidvriendelijke ingrediënten en vitamines. Geen van de producten bevat minerale olie, parfum of conserveringsmiddelen. Alle werkstoffen hebben een algemeen aanvaarde en wetenschappelijk bewezen werking. Uit puur ethische overwegingen worden nooit dierlijke ingrediënten gebruikt. Overbodige omverpakking wordt geweerd. De producten worden verpakt in de voor het product meest geschikte verpakking.

DR. BAUMANN COSMETIC is geschikt voor iedereen, zonder uitzondering. Er zijn producten voor elk huidtype: de gezonde en normale huid, de droge en zeer droge huid, de vette en zeer vette huid, de gemengde huid, de schilferige huid, de gevoelige en zeer gevoelige huid, de huid met onstekingen, de jonge huid, de rijpe huid, de huid met allergieën, de donkere en lichte huid, de huid met kloven, enzovoort.

DR. BAUMANN COSMETIC producten bieden ook een zachte en doeltreffende verzorging bij acne, rosacea, couperose, eczeem, periorale dermatitis, psoriasis en vele andere huidproblemen. DR. BAUMANN heeft ook alles in huis om de gevolgen van vitiligo en ouderdomsvlekken te verzachten, te camoufleren en het ontstaan ervan te voorkomen.

DR. BAUMANN COSMETIC heeft vijf verschillende productlijnen. Klik op de productnaam voor meer informatie en een uitgebreide voorstelling van alle producten.

 

DR. BAUMANN SKINIDENT

Uniek bionoom gamma met enkel huididentieke werkstoffen en vitamines.

DR. BAUMANN CLASSIC

Het meest uitgebreide bionome gamma met de fijnste natuurlijke oliën en vitamines.

DR. BAUMANN MakeUP

Het bionome make-up gamma dat naadloos aansluit bij de bionome basisverzorging.

DR. BAUMANN WELLNESS

Het bionome wellnessgamma met zeer fijne natuurlijke oliën en vitamines.

BEAUCAIRE

Een prijsgunstig bionoom gamma op basis van een basisnatuurolie en vitamines.

 

Behandelingen


Naam Tijd Prijs
Reinigende behandeling 55 minuten €51
Basis behandeling 70 minuten €57
Luxe behandeling 90 minuten €65
Jeugdbehandeling t/m 18 jaar €42

Alle behandelingen worden aangepast op jouw vet/vochtgehalte en/of huidproblemen.


Reinigende behandeling


Bij een reinigende behandeling wordt in korte tijd je huid gereinigd en werken we naar een egaal huidbeeld.

 

Basis behandeling


De basisbehandeling focust op het voeden van de huid. Deze behandeling is inclusief massage van 10 minuten.

 

Luxe behandeling


Belangrijk bij deze behandeling is de extra verzorging en ontspanning. Naast de voordelen van een reinigende behandeling zijn er nog een paar extra’s. Zo krijg je er een ampul bij. Soms is een standaard SkinIdent verzorging namelijk net niet voldoende om de huid (terug) in optimale conditie te brengen. En soms wil je gewoon sneller resultaat. Daarvoor ontwikkelde Dr. Baumann speciaal geconcentreerde werkstofampullen op basis van pure ingrediënten. Deze werkstofampullen zijn dus een luxe voor uw huid. Om volledig te ontspanning zit er bij deze luxe behandeling ook een massage van 15 minuten. Bij de Basis en Luxe behandeling is het mogelijk om 2 deelbehandelingen toe te voegen.

Environ neemt huidverzorging ernstig. Daarom worden de Environ huidverzorgingsspecialisten intensief opgeleid, zodat ze in staat zijn een correcte huidanalyse uit te voeren en juist advies te verstrekken. Environ won al meerdere keren de Professional Beauty Award voor ‘de beste trainingen’.