Permanente Make-Up

Ogen en wenkbrauwen zijn het visitekaartje van het gezicht


Permanente make-up accentueert uw ogen en wenkbrauwen daar waar u het nodig vindt; het biedt vele mogelijkheden. Ogen worden sprekender, wenkbrauwen en lippen worden mooier van vorm en krijgen desgewenst een voller uiterlijk.

Onze uiterst veilige pigmentatiemethode voor WENKBRAUWEN geeft  een heel natuurlijke look en een prachtig resultaat, omdat haartje voor haartje wordt gepigmenteerd en aangepast wordt aan uw wenkbrauwen en persoonlijkheid .

Wij werken met de meest veilige apparatuur van Nouveau Contour, die digitaal gestuurd wordt en op de millimeter nauwkeurig werkt.
Met een flinterdunne naald wordt een pigmentkleur vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Anders dan bij tatoeage gaat het hier om een pigmentering in de bovenste huidlaag. Dit betekent dat de kleur na verloop van tijd (twee tot vijf jaar) afzwakt.

Voor wenkbrauwen werken wij ook met de handmatige *hairstroke techniek.( Microblading: module met ultrafijne naaldjes op een rij, die eruit ziet als een mesje, die in een “pen” gezet wordt). U kiest hiervoor als het resultaat na een paar maanden sterk lichter mag worden dus bij twijfel over al of niet permanente makeup laten zetten.

Voor een zeer natuurlijk resultaat kiest u voor hairstroke techniek, of de poeder brow techniek al of niet gecombineerd met wat hairstrokes.

Laat u informeren en adviseren bij een vrijblijvende intake over de mogelijkheden.

 

Het afzwakken van de kleur in de huid is afhankelijk van meerdere factoren zoals:


 • Natuurlijke celvernieuwing van uw huid
 • Invloed van UV-licht, zoals zon en zonnebanken
 • Gezondheid van de huid
 • Leeftijd
 • Huidtype
 • Kleur van het aangebrachte pigment ( donker pigment blijft langer dan licht pigment)

Wenkbrauwen


Wij adviseren om jaarlijks de wenkbrauwen te laten opfrissen.

Ook voor mensen die door bv.ALOPECIA AREATA( bijna) geen wimpers of wenkbrauwen meer hebben, kan permanent make up een oplossing bieden voor een mooie make-up rond de ogen en het aanbrengen van wenkbrauwen met hairstrokes. Hiermee kun je zelfs de meest natuurlijke make-up creëren.

Mensen die CHEMOTHERAPIE moeten krijgen en bang zijn hun haar te verliezen voelen zich vaak beter als vooraf de wenkbrauw subtiel wordt ingekleurd en ze op die manier,  wanneer de haartjes uitvallen, op de juiste plaats een tijdelijke mooie wenkbrauw hebben.

OGEN worden sprekender door het aanbrengen van een dunne of een dikkere eye-liner net boven de wimperaanzet. Ook onder het oog kan een mooi lijntje gepigmenteerd worden. Het resultaat van deze haarfijne techniek is natuurlijker dan een potloodstreepje. U heeft de keuze uit meerder modellen en kleuren.

LIPPEN waarvan de vorm of de lippenlijn niet meer duidelijk is, kunnen met permanente make-up weer mooi gemaakt worden.

Door middel van een lipliner aan te brengen kunt u weer een duidelijke lipcontour krijgen ( ook wanneer u geen lipstick gebruikt ). Als je lippen van nature bleek ogen en weinig kleur hebben kunnen ze met een natuurlijk full lips een stuk “voller” worden gemaakt.

Permanente make-up kan ook uitstekend gebruikt worden voor het  CAMOUFLEREN van littekens en andere oneffenheden van de huid. De te bewerken oppervlakken worden zodanig “ingekleurd” dat kleinere littekens vaak helemaal gecamoufleerd worden en grotere grotendeels onzichtbaar worden.

Permanente make-up hoeft niet opvallend zichtbaar te zijn. Oorspronkelijk was permanente make-up bedoeld om natuurlijk  accenten te leggen.
Een mooie natuurlijke permanente make-up zie je niet, maar wie het heeft ziet er wel beter uit.

Na een uitvoerig  intakegesprek wordt er samen met u gekeken naar de vorm en kleur van de wenkbrauwen. Hierna wordt er een vorm getekend en de kleur van het pigment bepaald. Na goedkeuring van u worden de wenkbrauwen gepigmenteerd.

Na de behandeling zal de kleur er aanmerkelijk donkerder uit zien dan de uitgezochte kleur. Na één tot twee weken is de ‘echte’ kleur verschenen.

De huid wordt verdoofd met Emla zalf welke u bij de huisarts op recept moet aanvragen. De hele behandeling duurt ongeveer 1 ,5 uur.

Na ongeveer 4 weken komt u terug voor de vervolgbehandeling.

Wij werken volgens alle normen en eisen die gesteld zijn door de GGD voor permanente make-up en zijn in het bezit van de vergunning.
Zie voor meer informatie www.veiligpmu.nl . Voor tips zie ook : voor de behandeling en nazorginstructie

Bij het intakegesprek vragen we u een Informed Consent in te vullen (verplicht door GGD). Hiermee zijn we goed geïnformeerd en kunnen we u een verantwoorde permanente make-up behandeling bieden. U kunt dit ook alvast vooraf doen door het formulier uit te printen en mee te nemen.

Permanente Make-up is ideaal voor


 • Brildragend is en problemen heeft met het opmaken
 • Geen of onvoldoende een vaste hand heeft
 • Moeite heeft met het tekenen van de wenkbrauwen
 • Geen volle of zelfs helemaal geen wenkbrauw meer heeft
 • Haarverlies heeft  geleden door ziekte of andere oorzaken
 • Contactlenzen draagt
 • Allergisch is voor make-up
 • Veel aan sport doet
 • Of het gewoon gemakkelijk vindt
 • Brildragend is en problemen heeft met het opmaken
 • Geen of onvoldoende een vaste hand heeft
 • Moeite heeft met het tekenen van de wenkbrauwen
 • Geen volle of zelfs helemaal geen wenkbrauw meer heeft
 • Haarverlies heeft  geleden door ziekte of andere oorzaken
 • Contactlenzen draagt
 • Allergisch is voor make-up

Prijzen Permanente Make-Up


Prijzen zijn indicatief. Indien extra tijd of correctie nodig is wordt dat tijdens uw intakegesprek besproken.

Wenkbrauwen*.

(microblading/hairstrokes/powdered brows/ombre brows/ombre balayage brows

Varieert van 150 tot 350 euro afhankelijk van behandeltechniek en tijd
Eyeliners * Boven 145 euro,
Onder 125 euro
Eyeliner extra kleur erboven 95 euro (in een derde behandeling)
Eyeliner dubbelbreed* 185 euro
Uitloopschaduw boven* 185 euro
Bijwerken pmu
(van door ons gezette pmu, losse keer bijwerken)
110 euro per onderdeel
elk extra onderdeel 75 euro ( in zelfde behandeling)
Lipliner *  350 euro
Full lips* (3 behandelingen) 550 euro