Speciale behandelingen

Speciale behandelingen


Naast onze reguliere behandelingen hebben we ook een aantal speciale behandelingen. Dit zijn over het algemeen behandelingen die specifiek zijn voor een bepaald probleem. Deze behandelingen zijn:

  • Dermapen (geschikt voor het minimaliseren van littekens en acne)
  • Microneedling
  • Microdermabrasie coaguleren (haarvaatjes of wratjes verwijderen)
  • Peelingen
  • Gelegenheids make-up (voor bijv. een bruiloft)

Dermapen


Dermapen maakt gebruik van kleine naaldjes welke vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. Dit stimuleert de huid op een natuurlijke manier te herstellen. Daarnaast wordt de aanmaak van collageen versneld.

Door de automatische, verticaal vibrerende naaldjes en de tijdens de behandeling instelbare lengte van de naaldjes, verhoogt Dermapen de effectiviteit van de behandeling en verbetert de opname van producten. Dermapen is een veilige, effectieve en nagenoeg pijnloze behandeling en laat de huid volledig in tact.

De verstelbare naaldlengte maakt het mogelijk de behandeling aan te passen aan de individuele behoeften van uw huid. Zelfs delicate en moeilijk te behandelen gebieden, zoals rond de ogen/lippen en op de neus, kunnen nu worden aangepakt.

Resultaat

Na een aantal behandelingen zult u al veranderingen in uw huid ervaren. De huid zal gladder en steviger aanvoelen en geleidelijk zullen rimpels en/of acne-littekens verminderen. De aanmaak van bindweefsel is een geleidelijk proces dat zich “onder” het zichtbare huidoppervlak afspeelt en tijd nodig heeft om de gewenste resultaten te bereiken. Na gemiddeld 2-4 weken is er verbetering te zien, het uiteindelijke resultaat zal geleidelijk zichtbaar zijn.