Image Skincare Behandelingen

Over Image Skincare


IMAGE Skincare is een innovatief huidverbeteringsproduct, met slimme en plantaardige ingrediënten voor een gezonde huid. Bedacht door een huidtherapeut, ontwikkeld door een plastisch chirurg en vertegenwoordigd door een netwerk van 40.000 huidverzorgingsprofessionals over de hele wereld. Dus je zou kunnen zeggen dat we jouw huid van binnen en van buiten kennen: hoe je het kunt beschermen, wat het gezond maakt en hoe je er jonger uit kan zien. Welke uitdaging een huid ook heeft – zonschade, acne, veroudering, rosacea – wij bieden je altijd een effectieve oplossing.

Maatwerk

Jouw unieke huid vraagt om professioneel maatwerk. Simpel gezegd, elke huid is uniek. Onze multifunctionele producten bevatten het hoogste niveau van actieve ingrediënten en staan hoog aangeschreven bij huidverzorgingsprofessionals.

Your Daily Skin Routine

IMAGE Skincare acteert op het hoogste niveau van betrokkenheid als het gaat om jouw huid. Daarom is er voor elk huidtype een passend productregime en behandeling ontwikkeld. Dankzij de gebruiksvriendelijkheid van de producten, kan je naast de professionele behandeling de huidverbetering thuis voortzetten met de producten. Daarvoor volg je het DAILY SKIN CARE ROUTINE die jou binnen no-time echte resultaten oplevert.

Image Skincare Behandelingen


Facials

De facials van IMAGE Skincare zijn ontspannende en effectieve behandelingen, waarbij de huid wordt verzorgd met de luxe producten van IMAGE Skincare. De facials werken op de bovenste huidlagen en optimaliseren de natuurlijke balans van de huid.

Ga naar Facials

Peelings

Effectieve en resultaatgerichte medische peelings, los of als kuur, voor het behalen van zichtbare huidverbetering. De medische peelings hebben een krachtige werking tot in de diepere huidlagen.

Ga naar Peelings

Image Skincare Producten


Met Your Daily Skin Routine help je je huid in 3 stappen naar huidverbetering: reinigen, stimuleren en beschermen herstellen.
Dit houdt in dat je zowel ‘s ochtends als ‘s avonds de huid reinigt met een geschikte cleanser. Daarna stimuleer je de huid met een product met een hoge dosering van ingrediënten voor een specifiek huiddoel, bijvoorbeeld een serum. Afsluitend is het dan van belang om de huid overdag te beschermen met een dagcrème met UV-filter en ‘s avonds te helpen herstellen met een voedende (nacht)crème.
Eventueel kun je deze routine nog uitbreiden met extra’s voor een optimaal resultaat, zoals een specifieke oogcrème, lippenbalsem of een masker.

Een Gezonde Huid In 3 Stappen


Om je huid na een schoonheids- en huidverbeteringsbehandeling (nog beter) in conditie te krijgen en te houden, heeft iedere huid een persoonlijk afgestemde routine nodig. Deze ondersteunt namelijk de gezonde huid. Hoe werkt het DAILY SKIN ROUTINE van IMAGE Skincare nu precies? In 3 stappen leggen we het je graag uit.

 

Stap 1: Cleanse

De huid reinigen is de eerste en onmisbare stap voor huidverbetering. Het reinigt de huid van schadelijke stoffen, verwijdert de dode en doffe huidcellen en herstelt de natuurlijke balans. IMAGE Skincare adviseert altijd twee cleansers. Een cleanser op basis van exfoliërende ingrediënten en een cleanser op basis van natuurlijke plantaardige ingrediënten om de huid te herstellen, kalmeren en terug te brengen in balans.

Stap 2: Stimulate

De tweede stap bestaat uit een product met een hoge dosering ingrediënten die jouw persoonlijke huidproblemen aanpakt. Dit kan zijn kojic voor het verminderen van pigmentvlekken, salicylzuur voor het verminderen van acne of glycolzuur voor het verminderen van rimpels.

Stap 3: Prevent/protect of repair

Overdag heeft de huid bescherming nodig tegen schadelijke externe factoren, zoals UVA/UVB en uitlaatgassen. Dit doen wij onder andere door middel van een hoge SPF die als het ware dient als een onzichtbaar schild. In de avond is de huid het meest actief en bereikbaar voor huidherstel, dus REPAIR. De huid heeft dan minder te maken met externe schadelijke factoren en kan dus in ‘rust’ herstellen en verbeteren. De actieve ingrediënten in de nacht zijn dus het meest krachtig en kunnen ’werken’ zonder afgeleid te worden.

Extra’s

Ten slotte, producten die zorgen voor een optimale routine voor de huid, zoals een oogcrème, lipverzorging, masker, maar ook een dagelijks collageenshot. Deze producten worden dikwijls vergeten. Dat is een gemiste kans, want bijvoorbeeld juist de huid rondom de ogen is het meest kwetsbaar doordat deze vrij dun is en geen talgklieren bevat om de huid zelfstandig soepel te houden en te beschermen.