Dermapen Behandeling

Dermapen behandeling


Dermapen maakt gebruik van kleine naaldjes welke vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. Dit stimuleert de huid op een natuurlijke manier te herstellen. Daarnaast wordt de aanmaak van collageen versneld.

Door de automatische, verticaal vibrerende naaldjes en de tijdens de behandeling instelbare lengte van de naaldjes, verhoogt dermapen de effectiviteit van de behandeling en verbetert de opname van producten. Dermapen is een veilige, effectieve en nagenoeg pijnloze behandeling en laat de huid volledig in tact.

De verstelbare naaldlengte maakt het mogelijk de behandeling aan te passen aan de individuele behoeften van uw huid. Zelfs delicate en moeilijk te behandelen gebieden, zoals rond de ogen/lippen en op de neus, kunnen nu worden aangepakt.

Indicatie: Dermapen


  • De verslapte, verouderde huid
  • Fijne lijntjes en rimpels
  • Specifieke lijnen op de bovenlip
  • Vergrote poriën
  • Striae
  • Littekens (acne, operatief en brandwonden)
  • Alopecia
  • Alle huidtypes (als opfrisser)

ADVIES


We adviseren de Dermapen behandeling in kuur van 6 tot 8 behandelingen te ondergaan, eens per 4 weken gemiddeld maar soms kan een behandeling al na twee weken worden herhaald. Het resultaat is een prachtig strakke frisse huid.

Ervaring behandeling


Tijdens de behandeling zult u kleine prikjes in de huid ervaren welke echter minder pijnlijk zijn dan bijvoorbeeld een rolbehandeling. De behandeling is goed te verdragen zonder verdoving. Wordt de behandeling echter op een gevoelige plek verricht dan kan er indien gewenst gebruikt worden gemaakt van Emla- crème. De crème wordt een half uur voor de behandeling aangebracht en geeft een verdovende werking. Let op: deze crème is alleen via de huisarts te verkrijgen.

Resultaat


Na een aantal behandelingen zult u al veranderingen in uw huid ervaren. De huid zal gladder en steviger aanvoelen en geleidelijk zullen rimpels en/of acne-littekens verminderen. De aanmaak van bindweefsel is een geleidelijk proces dat zich “onder” het zichtbare huidoppervlak afspeelt en tijd nodig heeft om de gewenste resultaten te bereiken. Na gemiddeld 2-4 weken is er verbetering te zien, het uiteindelijke resultaat zal geleidelijk zichtbaar zijn.