Dr. Baumann Producten Bestellen

Dr. Baumann natuurlijke huidverzorging 


Dr. Baumann natuurlijke huidverzorging zijn producten die niet op dieren worden getest, ze bevatten geen conserveringsmiddelen, parabenen, parfum en schadelijke stoffen!

 

Dr. Baumann natuurlijke huidverzorging voor ieder huidtype en huidprobleem een oplossing 


Dr. Baumann natuurlijke huidverzorging producten voor de droge en zeer droge huid, gezonde en normale huid, gevoelige en zeer gevoelige huid, vette en zeer vette huid, babyhuid, kinderhuid, gemengde huid, schilferige huid, huid met onstekingen, de jonge huid, de rijpe huid, de huid met allergieën, de donkere en getinte  huid, de huid met kloven, rosacea, eczeem, dermatitis perioralis.

Verdraagt jouw huid geen crème of huidverzorging?


Dr. Baumann natuurlijke huidverzorging verdraagt jouw huid wel

Dan is er voor jouw huid ook een oplossing, namelijk SkinIdent, de lijn van Dr. Baumann voor allergische huid, extreem gevoelige huiden, voor de extra gevoelige huid, de huid na brandwonden en bij eczeem. Deze lijn bevat alleen maar huididentieke ingrediënten.

Dr. Baumann natuurlijke huidverzorging; Dr Baumann Cosmetics bionome cosmetica

Wanneer je natuurlijke huidverzorging belangrijk vindt, kom je uit bij de Dr. Bauman natuurlijke huidverzorging producten, dit is huidverzorging van hoge kwaliteit. Deze natuurlijke huidverzorging wordt bereikt door een selectie van die natuurlijke ingrediënten die de gezondheid en de werking van de huid maximaal respecteren en versterken. Onder deze voorwaarden wordt de lijst van bruikbare ingrediënten zeer sterk ingekort  omdat vele synthetische, maar ook vele natuurlijke ingrediënten, niet werkzaam genoeg zijn om de beloofde of gewenste resultaten te kunnen verzekeren. Soms zijn ze zelfs schadelijk voor de huid. Een vakkundig juiste selectie is dan ook van groot belang voor de gezondheid en de schoonheid van jouw huid.

Voor uitgebreidere informatie van de producten van Dr. Baumann natuurlijke huidverzorging wil ik je verwijzen naar hun website, klik op de onderstaande foto voor website van Dr. Baumann natuurlijke huidverzorging.

Dr. Baumann natuurlijke huidverzorging


Dr. Baumann Cosmetic garandeert je een gezonde natuurlijke huidverzorging met maximale werking. Deze werking wordt doorgaans aangeduid als “anti-aging”. Oud worden we allemaal, maar het liefst wel met een gezonde mooie huid.  Jouw  verzorgingsproducten zijn de dagelijkse “voeding voor jouw huid”. Het is daarom erg belangrijke dat de samenstelling ervan gezond én doeltreffend is.

 

Dr. Baumann natuurlijke huidverzorging waarom zou je hiervoor moeten kiezen?


  1. De natuurlijke producten bestaan uitsluitend uit huideigen en huidvriendelijke stoffen, zoals hoogwaardige plantaardige oliën en vitaminen.
  2. De natuurlijke producten zijn vrij van chemische conserveringsmiddelen, parfums en kleurstoffen en minerale oliën.
  3. De natuurlijke producten bevatten geen dierlijke ingrediënten en worden niet op dieren getest.

Dr. Baumann bestellen ?


U kunt de producten van Dr. Baumann aanschaffen in onze  vestiging in Lienden.

Dr. Baumann bestellen en verzenden naar Uw thuisadres ?

Soms kan het u aan tijd ontbreken om langs te komen in onze vestiging. Wij willen graag met u meedenken… !

Stuur een mail naar info@salonesprit.nl met de door uw gewenste producten en we zullen ervoor zorgen dat deze bij u thuis of op uw werk bezorgd worden.

Werkwijze :

– Eerst krijgt U van ons een bestelbevestiging met de totaalprijs en ons bankrekeningnummer per email.
– Na bevestiging en betaling van het totale bedrag verzenden wij de producten naar uw thuisadres.

De levering wordt verzekerd verzonden zodat  er u erop kunt rekenen dat u uw producten altijd ontvangt.

Productadvies nodig ?

Uiteraard is het raadzaam als u nog niet vertrouwd bent met de producten van Dr. Baumann, eerst een adviesgesprek te boeken.  Tijdens dit gesprek adviseren wij U welke producten u het best kunt bestellen.