NIO Moisturising Filler Shampoo

NIO Moisturising Filler Shampoo

23.00

Shampoo met een krachtige hydraterende werking, ontwikkeld met bijzonder delicate natuurlijke ingrediënten. Maakt het haar zacht en glanzend dankzij de aanwezigheid van hyaluronzuur en panthenol. Ideaal voor elk type haar, vooral voor droog en uitgedroogd haar. 

Gebruik: Maak het haar nat en breng het gelijkmatig aan op de hoofdhuid en op het haar door zachtjes te masseren. Spoel het grondig uit. Indien nodig herhalen.

Categorie:

Share this product

Anti-klit en beschermende conditioner met een hydraterende en vullende werking. Geeft het haar een natuurlijke glans zonder het zwaar te maken. Ontwikkeld om het haar te hydrateren en te voeden, waardoor het gemakkelijker te kammen is. Ideaal voor alle huidtypes.

Hoe te gebruiken?
Breng na het uitspoelen van Nio Hydraterende Filler Shampoo de juiste hoeveelheid product aan vanaf het midden van de lengte tot aan de punten. Laat het voor een beter resultaat 2-3 minuten intrekken en spoel het grondig uit.

Verpakking: Tube 200 ml

INGREDIENTEN:

Aqua, Propylene glycol, Glycerin, Polyquaternium-7, Behentrimonium chloride, Behenyl alcohol, Cetyl alcohol, Decyl tetradecanol, Oleyl erucate, Hydrolyzed hyaluronic acid, Sodium hyaluronate, Panthenol, Kaempferol, Honokiol, Magnolol, Polyglyceryl-6 oleate Sorbitan palmitate, Apricot kernel oil polyglyceryl-6 esters, Polyglyceryl-10 oleate, Parfum, Benzyl alcohol, Phenoxyethanol, Dehydroacetic acid.

Extra informatie

Merk

NioBlu

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “NIO Moisturising Filler Shampoo” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *